"מוטיבו" מבית תמר אמור – קולינריה ולייף סטייל  |  072-33-80-601

 

כבד קצוץ


אין פשוט אין על כבד קצוץ. לכל עדה יש את האנטרפטציה שלה לכבד הקצוץ-כאן אני משלבת בין שני העולמות שלי ויצרתי את הטעם האישי שלי שאני אוהבת.

שומן האווז שנמצא במתכון הוא עוד השראה מתוך מתכון של רפי כהן. ממליצה בחום-משדרג את המנה פלאים.

מרכיבים:
  • ½ קילו כבדי עוף טריים ובהירים
  • 4 כפות שומן אווז
  • 5 בצלים קצוצים דק
  • 3 ביצים קשות וקלופות
  • כ.מ מלח
  • כ.מ פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
  1. מחממים מחבת עם השומן ומטגנים את הבצלים על להבה נמוכה עד שהם רכים ומושחמים
  2. צולים את הכבדים על גריל רק עד שהם משנים גוון, הופכים וצולים מהצד השני. מצננים. לחילופין מוציאים את הבצלים מהמחבת בעזרת כף מחוררת ומטגנים את הכבדים במחבת חמה 4-3 דקות עד שהם שחומים משני הצדדים. מתבלים במלח ופלפל שחור ומצננים היטב.
  3. קוצצים את הכבדים, הבצלים והביצים בסכין או מעבירים למעבד מזון ומפעילים בפולסים קצרים. לכבד קצוץ יש מרקם גרגרי ולא קרמי כמו פּטֶה. טועמים ומתקנים תיבול.
  4. שומרים במקרר בכלי אטום עד ההגשה. לכבד יש נטייה להתחמצן ולקבל קרום, אז כדאי לערבב מעט לפני ההגשה.
     
 
 


אודות סדנאות בישול

 

"מוטיבו" מבית תמר אמור


ואירועים פרטיים:

 
play4, play, media control, audio

קולינריה ולייף סטייל

לקבלת ניוזלטר