"מוטיבו" מבית תמר אמור – קולינריה ולייף סטייל  |  072-33-80-601

 

 לביבות ארטישוק ירושלמי (לבן)


המרכיבים:
  • 12 ארטישוק ירושלמי מקולף ושטוף
  • 2 תפוח אדמה  
  • 3 גבעולי בצל ירוק
  • ½ כוס קמח
  • 3 ביצים טרופות
  • 2 כפיות מלח
  • 1 כפית פלפל לבן
הכנת התערובת:
  1. מגררים את הארטישוק הירושלמי בפומפייה גסה/ דיסקית גרור של מעבד מזון
  2.  סוחטים את התערובת המגורדת. מעבירים לקערה גדולה.
  3. מוסיפים את הביצים, בצל הירוק, קמח ומלח פלפל.
  4. מחממים מחבת על חום בינוני עם כוס שמן ניטרלי.
  5. יוצרים קציצות ומטגנים כ2 דקות מכל צד עד לקבלת צבע זהוב. להוציא לנייר סופג. 
 
 


אודות סדנאות בישול

 

"מוטיבו" מבית תמר אמור


ואירועים פרטיים:

 
play4, play, media control, audio

קולינריה ולייף סטייל

לקבלת ניוזלטר