"מוטיבו" מבית תמר אמור – קולינריה ולייף סטייל  |  072-33-80-601

 

לביבות בטטה עם בולגרית ובצל מקורמל (כתום)


המרכיבים:
  • 6 בטטות בגודל בינוני
  • 4 בצלים גדולים
  • 250 גרם גבינת בולגרית  
  • 3 ביצים
  • 150 גרם קמח מנופה
  • 2 כפיות מלח
  • 2 כפיות פלפל לבן
אופן ההכנה:
  1. מכינים בצל מקורמל(מתכוןבהמשך-ניתן להחליף בבצל מטוגן)
  2. מגררים את הבטטה בפומפייה גסה/ דיסקית גרור של מעבד מזון
  3. מעבירים לקערה גדולה ומוסיפים את הבצל המקורמל, 2 ביצים,קמח, מלח ופלפל.
  4. מערבבים היטב.
  5. מחממים מחבת על חום בינוני עם שמן ניטרלי.
  6. יוצרים קציצות ומטגנים כ2 דקות מכל צד עד לקבלת צבע זהוב. להוציא לנייר סופג.  
בצל מקורמל:
  1. חותכים את הבצלים לשניים ופורסים.
  2. במחבת משומנת קלות מוסיפים את הבצלים על אש בינונית.
  3. להוסיף כפית מלח שטוחה ולערבב.
  4. לערבב מדי פעם. תוך כדי בישול בנוזלים עצמם הבצל יתאדה ויתחיל להיווצר קרמול.
  5. יש לערבב כל 5-10 דקות.
  6. ניתן להוסיף מעט מים לתחתית המחבת על מנת לשחרר את הסוכרים.
  7. יש לחזור על הפעולה במשך כשעה עד לקבלת גוון חום בהיר.

 
 


אודות סדנאות בישול

 

"מוטיבו" מבית תמר אמור


ואירועים פרטיים:

 
play4, play, media control, audio

קולינריה ולייף סטייל

לקבלת ניוזלטר