"מוטיבו" מבית תמר אמור – קולינריה ולייף סטייל  |  072-33-80-601

 

לביבות ברוקולי גבינת פוקרינו ואגוזי מלך (ירוק)


המרכיבים:
  • 650 גרם ברוקולי חלוט
  • 2 גבעולי כרישה (החלק הלבן)
  • 200 גרם גבינת פוקרינו מגורדת
  • 250 גרם קוטג
  • 2 ביצים טרופות
  • 4 כפות  אגוזי מלך/פקאן טחונים גס
  • 4 כפות שיבול שועל גרוס דק
  • כ.מ מלח
  • כ.מ פלפל שחור
הכנת התערובת:
  1. מחממים תנור ל190 מעלות.
  2. קוצצים את הברוקולי החלוט והכרישה (החלק הלבן בלבד) במעבד מזון בפולסים.
  3. מעבירים לקערה. מוסיפים את הביצים, אגוזי המלך/פקאנים, שיבולת השועל וגבינת הפוקרינו מלח והפלפל ומערבבים.
  4. מרפדים נייר אפייה.
  5. יוצרים קציצות ומניחים על הנייר אפייה במרווחים שווים.
  6. אופים כ10 דקות על כל צד.
  7. מגישים לצד סלט עגבניות ונענע רענן.  
     
 


אודות סדנאות בישול

 

"מוטיבו" מבית תמר אמור


ואירועים פרטיים:

 
play4, play, media control, audio

קולינריה ולייף סטייל

לקבלת ניוזלטר