"מוטיבו" מבית תמר אמור – קולינריה ולייף סטייל  |  072-33-80-601

 

לביבות סלק ושיבולת שועל (סגול)


המרכיבים:
  • 4 סלקים גדולים מקולפים
  • 2 כוסות עלי תרד
  • 2 ביצים
  • כוס שיבולת שועל
  • ½ כוס נענע
  • 2 כפיות מלח
  • 1 פלפל שחור
אופן ההכנה:
  1. מחממים תנור ל180 מעלות
  2. מגררים את הסלק בפומפיה גס/דיסקית גרור של מעבד מזון.
  3. סוחטים את התערובת המגורדת. מעבירים לקערה גדולה.
  4. קוצצים את עלי התרד. קוצצים את הבצל.
  5. מטגנים במחבת משומנת במשך כ-2 דקות .
  6. מוסיפים לקערה הגדולה את התרד והבצל נמטוגן,נענע, ביצים,שיבולת שועל ומלח פלפל.
  7. יוצרים קציצות ומניחים על הנייר אפייה במרווחים שווים.
  8. אופים כ15-20 רק על צד אחד.
 
 


אודות סדנאות בישול

 

"מוטיבו" מבית תמר אמור


ואירועים פרטיים:

 
play4, play, media control, audio

קולינריה ולייף סטייל

לקבלת ניוזלטר