"מוטיבו" מבית תמר אמור – קולינריה ולייף סטייל  |  072-33-80-601

 

מיני כנפיים


האמת, הילדים שלי פחות מתחברים לכנפי עוף. אביבי פשוט לא אוהב להתלכלך ועילאי עדיין לא הבין את הרעיון של להחזיק את הכנף ולאכול ממנה.

פחות מכינה כי העבודה הסיזיפית בלהוריד את הבשר מכל כנף... אבל כאשר מכינה-הילדים מתענגים על כל ביס. התיבול פשוט וטעים. תכינו.

המרכיבים:
  • 1 קילו כנפי עוף טריות ונקיות   (לבקש מהקצב לחתוך לחצי)
  • 2 שיני שום כתושות
  •  2 כפיות גינגר טרי מגורר
  • 2 כפיות פפריקה
  • 1 כפית כורכום
  • 1 כפית כמון
  • 1 כפית מלח
  • ½ כוס סויה
  • ¼ כוס רוטב צילי מתוק
  • 2 כפות שמן קנולה

הכנת התערובת:
  1. מחממים תנור ל180 מעלות.
  2. מערבבים את כל המרכיבים יחד בקערה גדולה.
  3. מניחים על מגש עם נייר אפייה את הכנפיים.
  4. מכניסים לתנור ל20 דקות. מוציאים מהתנור ובעזרת מלקחיים הופכים את הכנפיים אחד אחד. ומכניסים שוב לכ20 דקות נוספות.
*ניתן להכין את תערובת הכנפיים והתבלינים יום לפני ולהכניס למקרר ללילה לספיגת טעמים מושלמת.

 
 


אודות סדנאות בישול

 

"מוטיבו" מבית תמר אמור


ואירועים פרטיים:

 
play4, play, media control, audio

קולינריה ולייף סטייל

לקבלת ניוזלטר