"מוטיבו" מבית תמר אמור – קולינריה ולייף סטייל  |  072-33-80-601

 

מקרוני (ספגטי עם רוטב אדום)


המנה! בכל שבוע לפחות פעם אחת אני מכינה את המנה הזאת. מתכון של סבתא אסתר שלנו. אצלה כמה שיותר שמן יותר טוב. כאן, השמן במידה-אך כמו שסבתא אומרת-כמה שיותר שמן יותר טעים.

הילדים נהנים מהמנה כתוספת ליד שניצל או כמנה נפרדת כשמעל פרמזן מגורד או גבינת מוצרלה נמסה.

המרכיבים:
  • 1 חבילת פסטה (ספגטי מס 8)
  • 1 קופסא רסק עגבניות
  • 4 כפות שמן
  • 2 כוסות מים רותחים
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • 1 כפית מרק עוף  (אופציונלי)
  • 2 כפיות מלח
  • כ.מ פלפל שחור
הכנת התערובת:
  1. מחממים סיר עם מים עד לרתיחה.מבשלים את הפסטה דקה פחות מהוראות יצרן.
  2. מחממים במחבת את השמן. מוסיפים את הרסק ומערבבים יחד כ2 דקות.
  3. מוסיפים 2 כוסות מים רותחים. מבשלים על אש בינונית כ5 דקות ומוסיפים את הפפריקה, מרק עוף, מלח ופלפל. ממשיכים בבישול כ5 דקות נוספות.
  4. מוסיפים את פסטה המוכנה פנימה לסיר הרוטב. מבשלים יחד כעוד 5 דקות נוספות לספיגת הטעמים.

*ניתן להגיש כתוספת למנה עיקרית בשרית או לפזר גבינה לבנה מגורדת מעל וירקות חיים בצד כארוחה מלאה.  
 
 


אודות סדנאות בישול

 

"מוטיבו" מבית תמר אמור


ואירועים פרטיים:

 
play4, play, media control, audio

קולינריה ולייף סטייל

לקבלת ניוזלטר