"מוטיבו" מבית תמר אמור – קולינריה ולייף סטייל  |  072-33-80-601

 

סלט גזר מרוקאי


בעדה המרוקאית זה לא שישי בלי 12 סלטים שונים על השולחן. שפע של ירקות, כשכל ירק מקבל את התיבול או הבישול שלו (או שניהם). המתכונים עוברים מדור לדור-ללא הרבה שינוי. את הסלט הזה למדתי מחמתי רחל המהממת, שקיבלה את המתכון מאמא שלה סבתא אסתר.

המרכיבים:
  • 8 גזרים קלופים ומבושלים אל דנטה
  • 4 שיני שום קצוצים דק
  • ½ צרור כוסברה קצוץ
  • 1 כפית כמון
  •  2 כפיות פפריקה
  • כ.מ מלח
  • ¼ כפית פלפל לבן
  • 5 כפות שמן צמחי
  • מיץ מחצי לימון
אופן ההכנה:
  1. פורסים את הגזרים ומעבירים לקערה.
  2. מוסיפים את יתר המרכיבים, מערבבים היטב ומגישים.
  3. טועמים ומתקנים תיבול במקרה הצורך.

לספיגת טעמים מומלץ להכין את הסלט יום קודם להגשה.
 
 
 


אודות סדנאות בישול

 

"מוטיבו" מבית תמר אמור


ואירועים פרטיים:

 
play4, play, media control, audio

קולינריה ולייף סטייל

לקבלת ניוזלטר