"מוטיבו" מבית תמר אמור – קולינריה ולייף סטייל  |  072-33-80-601

 

סלט טינקרבל עם כוסברה ושום (פלפל קטן מתוק)


את הסלט הזה הרכבתי עבור ליב-בית השמחות בראשון לציון שם אני משמשת כיועצת קולינרית. הסלט הוא גרסה מודרנית לסלט פלפלים קלויים של סבתא.

המרכיבים:
  • 3 חבילות פלפל קטן צבעוני (טינקרבל)
  • 1 פלפל ירוק חריף
  • 2 שיני שום כתושים
  • מיץ מחצי מיץ לימון
  • 2 כפות כוסברה קצוצה
  • 1 כף שמן זית
  • כ.מ מלח
אופן ההכנה:
  1. צולים את הפלפלים בשלמותם, על הגריל או לחילופין בתנור על מגש משומן קלות בשמן זית. יש לצלות עד רכות וקבלת צבע "שרוף" מעט.
  2. מורידים מהאש לקערה למספר דקות בנייר כסף או בשקית.
  3. מסירים את הקליפה עם סכין או הידיים בעדינות.
  4. ניתן לדלג על שלבים 2-3  ולא להוריד את הקליפה. רק להעביר לקערה עד להתקררות מוחלטת.
  5. את הפלפל הירוק החריף יש לקצוץ קטן. להניח בקערה נפרדת עד להגשה.  
  6. בקערה מערבבים בעדינות את הפלפלים הקלויים ושאר במרכיבים. טועמים ומתקנים תיבול.
  7. הגשה-יש להניח את הפלפלים הקטנים בשורה אחד אחרי השני. את הפלפל הירוק להניח על הצלחת לאורכם.
  • לספיגת טעמים טובה ניתן להכין לילה לפני.
  • יש להגיש על צלחת שטוחה ולצלחת פלפל ליד פלפל (כפי שמופיע בתמונה)
  • ניתן להכין ולשמור במקרר בתוך קופסא כ3-4 ימים.

 
 


אודות סדנאות בישול

 

"מוטיבו" מבית תמר אמור


ואירועים פרטיים:

 
play4, play, media control, audio

קולינריה ולייף סטייל

לקבלת ניוזלטר