"מוטיבו" מבית תמר אמור – קולינריה ולייף סטייל  |  072-33-80-601

 

סלט משוויה


משוויה=שרוף או צלייה. סלט ירקות שרופים שהטעם הייחודי מגיע מהחריכה של הירקות. טוניסאי/ טריפוליטאי תלוי את מי שואלים....ניתן להשתמש למריחה על סנדוויצ'ים, סלט או סתם מטבל.

מרכיבים:
  • 2 פלפלים אדומים גדולים/ 2 פלפל שושקה אדומים
  • 2 פלפלים צהובים גדולים
  • 2 עגבניות
  • חצי חציל קלוף
  • 2-3 פלפלים חריפים ירוקים
  • 2 שיני שום
  • ¼ כוס שמן זית
אופן הכנה:
  1. מדליקים את הגריל/או את התנור על מצב גריל בחום מקסימלי
  2. 2קולים את שלל הירקות (לאחר חיתוכם) כ 30-40 דקות עד שהקליפה משחירה.
  3. מעבירים למסננת מעל הכיור לצינון והגרת הנוזלים (אופציונלי)
  4. קוצצים גס את הירקות על קרש חיתוך דק את בשרם. מעבירים לקערה.
  5. מוסיפים שום, מלח ושמן זית ומערבבים היטב.
     
שדרוגים וטיפים:
  • משוויה מוצלחת עדיפה לטחינה במכונת בשר ואף ידני ולא במעבד מזון.
  • קלייה של הפלפלים על גריל פחמים משדרגת את הסלט בכמה רמות אך אינה חובה.
 


אודות סדנאות בישול

 

"מוטיבו" מבית תמר אמור


ואירועים פרטיים:

 
play4, play, media control, audio

קולינריה ולייף סטייל

לקבלת ניוזלטר