"מוטיבו" מבית תמר אמור – קולינריה ולייף סטייל  |  072-33-80-601

 

סלט סלק ועדשים שחורות


אמא שלי עושה את הסלט סלק הכי טעים שאני מכירה. כל שבוע היא הייתה מכינה בצנצנת שנמצאת במקרר ותמיד היינו מנשנשים ממנה. כמה כיף לקחת את סלט הסלק המוכר שלה ולתת לו שילוב טעים. המנה מוגשת כיום בליב-בית שמחות שם אני משמשת כיועצת קולינרית.

המרכיבים:
  • 3 חבילות סלק וואקום/ 4 סלקים גדולים מבושלים וקלופים
  • 1 כוס עדשים שחורות מושרות במים ומבושלות
  • כוס מים
  • רבע כוס סוכר
  • כוס חומץ
  • 4 עלי דפנה
  • 8 גרגירי פלפל שחור
  • כ.מ מלח
אופן ההכנה:
  1. חותכים את הסלקים לקוביות גדולות כ5 ס"מ ושמים בכלי אחסון המיועד שלו.
  2. בסיר מחמים את המים, חומץ, סוכר, עלי דפנה, פלפל שלם עד לרתיחה קלה.
  3. לשפוך על הסלקים החתוכים את תכולת הסיר. לכסות ולהשאיר במקרר ללילה.
  4. לצלחת על צלחת ההגשה. לפזר את העדשים השחורות מעל בתאבון

 
 


אודות סדנאות בישול

 

"מוטיבו" מבית תמר אמור


ואירועים פרטיים:

 
play4, play, media control, audio

קולינריה ולייף סטייל

לקבלת ניוזלטר