"מוטיבו" מבית תמר אמור – קולינריה ולייף סטייל  |  072-33-80-601

 

עגבניות תמר ממולאות בבשר טלה


מנה בהשראת רפי כהן. התאהבתי בממולאים בעבודתי במסעדת פאסטל האגדית כשעבדתי דווקא בפרונט, כמנהלת אירוח שם. התמלאי געגוע ואהבה למשחק הירקות והדגנים והתחלתי להכין מדי שבת.

עגבניות תמיד היו חלק מהתפריט שלי כישראלית וכבעלת שורשים סיצאליינים שהחומר גלם הזה משמש בהמון מתכונים שונים. בשר הטלה כמעט נמס ויוצר טעם נפלא בכל ביס. קצת השקעה ויש לכם מנה נהדרת לאירוח שתשאיר את האורחים בשוק.


המרכיבים:
  • 40 עגבניות שרי (ניתן לשלב צבעים)
  • ½ כוס שמן זית
  • 2-3 פלפלים ירוקים חריפים, חצויים לאורכם
למילוי:
  • 300 גרם בשר טלה טחון
  • 2 בצלים בינוניים סגולים
  • 1 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כוס צנוברים קלויים
  • ½ כף מלח
  • ½ כף פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
  1. 1חוצים את העגבניות לאורכן ומרוקנים בעזרת כף.
  2. מערבבים את כל מרכיבי המילוי ומניחים בצד ל10 דקות.
  3. מחממים את התנור ל200 מעלות.
  4. ממלאים את חצאי העגבניות ומניחים אותם בשכבה אחת בצפיפות באופן מעגלי בתבנית אפייה עמוקה. מניחים ביניהם את הפלפלים החריפים.
  5.  יוצקים מעל ¼ כוס מהשמן. מכניסים לתנור ואופים כחצי שעה.
 
 


אודות סדנאות בישול

 

"מוטיבו" מבית תמר אמור


ואירועים פרטיים:

 
play4, play, media control, audio

קולינריה ולייף סטייל

לקבלת ניוזלטר