"מוטיבו" מבית תמר אמור – קולינריה ולייף סטייל  |  072-33-80-601

 

עוף ותפוחי אדמה צהובים


המרכיבים:
  • 4 תפוחי אדמה מקולפים וחתוכים לקוביות בגודל 4 ס״מ
  • 8 שוקי עוף נקיים
  • 1 בצל מקולף וחתוך  (אופציונלי-יש ילדים שלא אוהבים בצל!)
  • 4 כפות שמן קנולה
  • 4 כוסות מים רותחים
  • 3 כפות כורכום
  • 2 כפות רסק עגבניות/4 כפות מיץ עגבניות
  • 2 כפיות מלח
  • 1 כפית פלפל
אופן ההכנה:
  1. מחממים שמן בסיר עמוק.
  2. מטגנים את הבצל עד להזהבה.
  3. מוסיפיםאת התפוחי האמה, כרעי העוף ו4 כוסות מים רותחים.
  4. מביאים לרתיחה.
  5. מוסיפים את הכורכום, רסק העגניות. מלח ופלפל.
  6. מביאים לרתיחה בשנית. מנמיכים להבה  ומבשלים על להבה בינונית ומבשלים כ30-40 דקות.
*ניתן להוסיף לסיר מגוון ירקות שונים להעשרת טעמים.
 
 


אודות סדנאות בישול

 

"מוטיבו" מבית תמר אמור


ואירועים פרטיים:

 
play4, play, media control, audio

קולינריה ולייף סטייל

לקבלת ניוזלטר