"מוטיבו" מבית תמר אמור – קולינריה ולייף סטייל  |  072-33-80-601

 

פוקאצ'ה עם עשבי תיבול


המתכון הזה מלווה אותי ואת מוטיבו בשנים האחרונות. מוטיבו, הבייבי שלי הוא–ארוחות שף ואירועיים פרטיים גדולים.

במוטיבו, הלקוח מקבל בכל ביס עולם שלם של טעמים. אבל תחילת הארוחה מבחינתי היא החשובה ביותר. הביס הראשוני של הפוקצות ומתבלים מדהימים.

תנסו- מבטיחה שבכל אירוע חגיגי תשלפו את המתכון. אפילו לארוחת ערב לבן זוג כשבא להתפנק.

ניתן להשתולל עם התוספות השונות. אך הבסיס הוא אותו בסיס.

המצרכים:
  • 1 שקית קמח חלה (השמרים כבר בפנים)  
  • כף שטוחה מלח
  • 30 גרם שמרים טריים
  • .2-2.5 כוסות מים קרים
תוספות:
  • ניתן להוסיף שלל ירקות, גבינות ועשבי תיבול.
אופן ההכנה:
  1. מדליקים תנור ל200 מעלות.
  2. לשים את כל החומרים במיקסר עם וו לישה עד לקבלת בצק אחיד וחלק.
  3. מכסים בשקית ניילון ומניחים להתפחה כ 20 דקות.
  4. מחלקים את הבצק לכ5 כדורים.
  5. מניחים על נייר אפייה ומשטיחים את הכדור בעזרת האצבעות לצורה הרצויה. מצפים בשמן זית.
  6. מניחים את העשבי תיבול מעל ובעזרת שתי הידיים מסובבים את הבצק לכדי צורת ספירלה. ככה שהעשבי תיבול נבלעים בתוך הבצק ורק מבצבצים החוצה. מניחים לעוד 20 דקות להתפחה שנייה.
  7.  מכניסים לתנור לכ15 שעה עד להזהבה יפה.
     
 


אודות סדנאות בישול

 

"מוטיבו" מבית תמר אמור


ואירועים פרטיים:

 
play4, play, media control, audio

קולינריה ולייף סטייל

לקבלת ניוזלטר