"מוטיבו" מבית תמר אמור – קולינריה ולייף סטייל  |  072-33-80-601

 

פלפלים ממולאים


אז לקחתי את הפלפלים הסטנדרטים של אמא, לקחתי זן אחר, שושקה, שנהדר למילוי, והפכתי אותו למנה חגיגית ויפה. חשוב שהפלפלים יונחו בתבנית ההגשה מראש-גם חסכון בכלים וגם הטעמים שנשארים בכלי, ישארו גם אחרי.

המרכיבים:
  • 10 פלפלים גדולים מזן שושקה
למילוי:
  • 200 גרם בשר עגל טחון
  • 1 כוס אורז
  • 4 כפות פירורי לחם
  • 1 ביצה
  • 1 כוס כוסברה קצוצה
  • 6 שיני שום, קצוצות
  • 1 בצל, קצוץ
  • 2 כפיות פפריקה מתוקה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית מלח שחור גרוס
לאפייה:
  • ½ כוס שמן זית
  • 1 כוס מים
  • ½ כוס מיץ לימון
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
  1. מחממים את התנור ל180 מעלות
  2. מערבבים היטב בידיים את כל מרכיבי המילוי ומניחים בצד.
  3. בינתיים יוצרים חריץ לאורך כל פלפל ומרוקנים מגרעינים.
  4. ממלאים את הפלפלים במילוי ומניחים בתבנית האפייה. יוצקים מעל את שמן הזית והמים, ומתבלים במלח ופלפל.
  5. מכסים בנייר אפייה ולאחר מכן באלומניום ואופים כ30 דקות.
  6. מסירים את הכיסוי וצולים כ15 דקות נוספות, עד לקבלת צבע שחום ויפה.
 


אודות סדנאות בישול

 

"מוטיבו" מבית תמר אמור


ואירועים פרטיים:

 
play4, play, media control, audio

קולינריה ולייף סטייל

לקבלת ניוזלטר