"מוטיבו" מבית תמר אמור – קולינריה ולייף סטייל  |  072-33-80-601

 

שוק טלה ממולא בפריקי


שוק טלה. בין הנתחים הרכים ומלאי הטעם שיש. מנה מעולה וטעימה אותה אני נוהגת להכין בכל  סדנת בישול שאני עורכת. למה? כי היא מנה קלה להכנה, מרשימה לכל אירוע חגיגי ותמיד יוצאת מוצלחת.

מרכיבים:
  • שוק טלה במשקל 2 קילו מפורקת ללא העצם
  • ½ קילו בשר טלה טחון
  • 1 בצל
  • ½ כוס פטרוזיליה
  • 1 כוס פריקי
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כפית מלח
  • למרינדה
  • 4 ענפי טימין
  • 4 ענפי רוזמרין
  • 1 כפית מלח גס
  • 1 כפית מלח
  • ½ כוס שמן זית

אופן ההכנה:
  1. קוצצים היטב את הבצל והפטרוזיליה
  2. מערבבים אותם עם הבשר הטחון והפריקי המלח והפלפל, וממלאים את שוק הטלה. קושרים את הנתח הממולא בחוט קשירה.
  3. קוצצים את עלי הטימין והרוזמרין. מוסיפים פלפל שחור, מלח גס, גרדת לימון ושמן זית, ומערבבים. מורחים ומעסים היטב את התערובת על שוק הטלה.
  4. צורבים את השוק במחבת, 3 דקות מכל צד, עד הזהבה.
  5. מחממים את התנור ל-200 מעלות, ואופים את הבשר 40 דקות.
  6. לאחר 40 דקות אפייה מנמיכים את חום התנור ל-160 מעלות, וממשיכים באפייה למשך 40 דקות נוספות
 


אודות סדנאות בישול

 

"מוטיבו" מבית תמר אמור


ואירועים פרטיים:

 
play4, play, media control, audio

קולינריה ולייף סטייל

לקבלת ניוזלטר