"מוטיבו" מבית תמר אמור – קולינריה ולייף סטייל  |  072-33-80-601

 

תפוזים ובצל סצילאני


המטבח האיטלקי מתאפיין במגוון סלטים מפירות עונתיים. את הסלט המהמם הזה הכרתי במקרה-והתאהבתי. הוא קליל, טעים מלא בטעמים חמוצים ומתוקים יחד ועושים עבודה נהדרת באירוח. תתארו לכם מגש ענק עם פירות הדר משולבים יחד עם שומר, בצל סגול וזיתי קלמטה.

סלט רענן ומלא סטייל לאירוח יומיומים קליל או לשולחן חג חגיגי.

המרכיבים:
  • 4 תפוזים
  • ½ אשכולית אדומה
  • 1 בצל סגול
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:
  1. קולפים את התפוזים. פורסים את התפוזים לפרוסות דקות ומוציאים גרעינים.
  2. מקלפים את האשכולית ופורסים לפרוסות דקות.
  3. לסדר אחד ליד השני בצלחת ההגשה.
  4. פורסים את השומר לפרוסות דקות.
  5. מקלפים את הבצל הסגול. חותכים לחצי. חצי אחד פורסים דק ומניחים על ההדרים.
  6. את  החצי השני של הבצל לקצוץ דק ולערבב בקערה עם הפטרוזיליה הקצוצה וכפית שמן זית. מפזרים גם מעל ההדרים.
  7. מזלפים את יתרת שמן הזית מעל ומתבלים במלח פלפל.
  8. מניחים במקרר לכשעה.
  9. מוציאים מספר דקות לפני ההגשה

 
 


אודות סדנאות בישול

 

"מוטיבו" מבית תמר אמור


ואירועים פרטיים:

 
play4, play, media control, audio

קולינריה ולייף סטייל

לקבלת ניוזלטר